Főoldal

Informatika

Innováció

Demola

Inno-Capital

Van lehetőség Teams értekezleten egyedi video háttérkép alkalmazására?

1. Hívás vagy értekezlet közben a képernyő alsó egyharmadán vagy a jobb felső sarokban megjelenő menüsoron – ahol a kamerát, mikrofont is ki-be kapcsolhatjuk a további műveletek-re (a három pontra) kell kattintani.

2. A kattintást követően egy menüoszlop jelenik meg, ahol a „Háttér effektusok alkalmazása / Apply background effects” lehetőséget kell kiválasztanunk:

3. A képernyő jobb oldalán megjelennek a TEAMS standard hátterei és egy „+ Új háttérkép hozzáadása / Add new” lila színű gomb is. A lila gombra kattintva a számítógépről kiválaszthatjuk az előzetesen letöltött, használni kívánt képet:

4. Ezután két lehetőség közül választhatunk:

  1. A feltöltött háttérkép kiválasztása után az „Előnézet / preview” mezőre kattintva megnézhetjük, jól mutat-e az új hátterünk, de ekkor csak mi látjuk. Ha igen, rákattinthatunk az „alkalmaz / apply" gombra, amivel a háttér mások számára is láthatóvá válik.
  2. A feltöltött háttérkép kiválasztása után az „Alkalmaz / apply” mezőre kattintva a kiválasztott háttér látható lesz a hívásban résztvevő többi fél számára is, amennyiben a kameránk be van kapcsolva.

FONTOS!  A beállított hátteret mindig tükörképként látjuk, ezért ne ijedjünk meg, ha szövegek csak tükörírással olvashatók. Partnereink számára helyes irányban lesz látható!

 

Kategória
Teams