Főoldal

Informatika

Innováció

Demola

Inno-Capital

  • Slide Background Image
    INFORMATIKAI ÉS INNOVÁCIÓS
    IGAZGATÓSÁG
    bulb_back_100.png

Célunk, hogy a digitalizáció és az innováció területén élen járva támogassuk a PTE hatékony működését, új technológiák és tudás létrehozását, alkalmazását és hasznosítását és ezáltal az oktatási, kutatási, gyógyítási és művészeti tevékenység folyamatos megújulását és a kiválóság kibontakozását.

Informatika

Informatikai tevékenységünk keretében látjuk el az Igazgatóság hatáskörébe utalt egyetemi központi informatikai infrastruktúra, szolgáltatások és alkalmazások üzemeltetését, támogatását, fejlesztését. A működés szolgáltatási szellemben zajlik az Egyetem gazdálkodási és működési sajátosságaihoz igazodva.
Szolgáltatásainkról, feladatainkról, szervezetünkről és munkatársainkról az Informatika aloldalon tudhat meg többet.

Tovább ›

Innováció

Az Igazgatóság innovációs területének küldetése egy olyan egyetemközpontú innovációs ökoszisztéma létrehozása, amelybe a Pécsi Tudományegyetem sokrétű, komplex tudásbázisát bekapcsolva a kutatás-fejlesztési eredmények a gazdaság és a társadalom számára is valódi értéket képviselő innovációkká válhatnak. Csapatunk az elmúlt években közel 150 szellemi termék azonosításában, védelmében és hasznosításában vett részt. 
Az innovációs tevékenységeinkről az Innováció oldalon tudhat meg többet.

Tovább ›