Főoldal

Informatika

Innováció

Demola

Inno-Capital

Teams felhasználóként csevegést szeretnék kezdeményezni Skype felhasználóval, van kapcsolat a két alkalmazás között?

Igen, a Microsoft lehetővé tette a Teams és Skype felhasználók egymás közötti kommunikációját. 
A szervezet Teams felhasználói kezdeményezhetnek személyes csevegést és felhívhatják a Skype felhasználókat, és fordítva, a Skype felhasználók is indíthatnak Teams felhasználóval szöveges beszélgetést, audio- vagy videohívást.
Ha Teams-t használ, a Skype-felhasználót az e-mail-címével keresheti meg.
Skype-felhasználók kétféleképpen kereshetők: 
  • Lépjen a Keresés sávra, és írja be annak a Skype-felhasználónak az e-mail-címét, akit fel szeretne venni (külső keresése/externally). 

Kattintson a Keresés elemre. A keresés eredményeként több találat is megjelenhet, így a Skype-azonosító, vagy a találatok mellett megjelenített név alapján kiválasztható a keresett felhasználó.
  • Kattintson az Új csevegés elemre, és adja meg a Skype-felhasználó e-mail-címét. 
 
Megjegyzés: A Microsoft Teams használata Skype-ban az asztali, a webes és a mobil (Android és iOS) verzióban érhető el. Optimális élményért javasoljuk a Skype 8,58-es vagy újabb verzióját.
 
 
Meghívás Skype-felhasználótól 
 
Skype-felhasználók is kezdeményezhetnek személyes csevegést, audio- vagy videohívást Teams felhasználókkal. Ekkor az érintett Teams felhasználónál egy meghívó jelenik meg, amely arra kéri, hogy fogadja el ezt a személyt (Skype felhasználót) az üzenet küldéséhez.
Kategória
Teams