Főoldal

Informatika

Innováció

Demola

Inno-Capital

Feltöltöttem egy oktató filmet ezt minden szemináriumi hallgatónak meg kellene nézni. A feltöltés ment, de a Teams az alábbit jelzi. Mit tehetnék?

Sajnáljuk, ez a videó nem támogatott kódolással készült.

Sajnos az Ön által használt Xvid videó tömörítési eljárás nem támogatott az O365-ben. Itt egy lista a használható videó kodekekről.

Javaslom a jövőben használja a kompatibilis videótömörítők egyikét, vagy a Microsoft Stream alkalmazásba töltse fel a videókat, ami átkonvertálja a megfelelő formátumba azokat.

A Microsoft Stream használatára útmutatást a következő cikkekben talál: https://docs.microsoft.com/hu-HU/stream/

Stream videó beágyazására egy csatornába: https://docs.microsoft.com/hu-HU/stream/embed-video-microsoft-teams

Stream videó feliratozására ezen cikk nyújt segítséget: https://docs.microsoft.com/hu-hu/stream/portal-add-subtitles-captions

 

A Microsoft 2024. február 15-én kivezeti a Stream (Classic; https://web.microsoftstream.com/) rendszert.

A szolgáltatás egyes részei hamarabb megszüntetésre kerülnek:
2023. május 15-étől nem lehet új videókat feltölteni a https://web.microsoftstream.com/ helyre.

A Stream (Classic) utódszolgáltatása, a Stream (on SharePoint) 2022 októberében került bevezetésre, amely mélyen kapcsolódik a Microsoft 365-höz, így könnyen oszthat meg videókat, vagy lejátszási listákat (kurzus)csoportokkal.
A SharePoint, Teams, OneDrive és Yammer szolgáltatásokon keresztül való videófeltöltés már automatikusan az új tárhelyre menti videóit.

A megújult szolgáltatást egy központi helyen, a https://stream.office.com címen érhető el.
Kérjük, hogy ezentúl az új Stream szolgáltatást használják!

Mivel a Stream (Classic; https://web.microsoftstream.com/) megszűnik, a Microsoft lehetőséget kínál az ott lévő tartalmakat átemelni az új Stream (on SharePoint) https://stream.office.com rendszerbe, melyet az Informatikai Igazgatóság kollégái tudnak elvégezni.

A felhasználó oldali feltöltéseket a felhasználó OneDrive-jára költöztetjük át.
Ebben az esetben a felhasználó OneDrive-ján egy “Stream Migrated Videos” mappa keletkezik, ami alá kerülnek a videók, a Classic Streamben kiosztott megosztási hozzáférésekkel együtt.

Az MS 365 csoporthoz, valamint a Stream csoportokhoz tartozó videókkal kapcsolatban kollégánk felveszi a kapcsolatot a videó feltöltőjével és/vagy a csoporttulajdonossal.

Kategória
Teams