Főoldal

Informatika

Innováció

Demola

Inno-Capital

Webtárhely

A szolgáltatás leírása

Az Informatikai és Innovációs Igazgatóság az Egyetem szervezeti egységei számára egységes webtárhely szolgáltatást, azaz webes alkalmazások futtatására alkalmas környezetet biztosít az erre a célra elkülönített szervereken és lemezterületen.

 

A szolgáltatás működése, igénybevétele

Minden önállóan gazdálkodó szervezeti egység 1 GB tárhely igénylésére jogosult az Ügyfélszolgálat elektronikus igénylőrendszerében, a https://sm.pte.hu címen elérhető Webtárhely igénylés űrlapon keresztül.

Igénylést bármely dolgozó beadhat, azonban a szervezeti egység vezetőjének jóváhagyása szükséges a végleges megvalósításhoz.

A jóváhagyott webtárhely igénylés alapján kollégáin 5 munkanapon belül elkészítik a tárhelyet és a domain bejegyzést, majd megküldik a szükséges hozzáférési adatokat. Az igénylő a 60 napos átmeneti időszakban készítheti el, telepítheti a webes alkalmazást. Az így elkészített webes alkalmazásra is vonatkoznak az Egyetem arculati szabályai, így annak jóváhagyása szükséges a Rektori Kabinet Kapcsolati Igazgatósággal. Amennyiben 60 napon belül nem kerül jóváhagyásra az alkalmazás, akkor Igazgatóságunk a szolgáltatást megszünteti.

Igazgatóságunk folyamatos technikai támogatást biztosít a szolgáltatás használatához, de ez a webhelyen elhelyezett tartalmakra, kódokra, adatbázisokra és egyéb anyagokra nem terjed ki. A futtatási környezet karbantartásait annak megkezdése előtt 1 nappal jelezzük felhasználóinknak.

Amennyiben olyan tartalom kerül elhelyezésre, amely jogszabályba ütközik, sérti a jó ízlést vagy az Egyetem hírnevét, szerzői jogokat sért, jogellenes tevékenységre buzdít, akkor Igazgatóságunk a szolgáltatást azonnali hatállyal megszünteti.

A szolgáltatással kapcsolatos segítséget, hibabejelentést Ügyfélszolgálatunkon lehet jelezni.

 

További információk, tájékoztatók

A webtárhely szolgáltatás részletes szabályai:

PTE Webtárhely szolgáltatás felhasználási feltételek

PTE Webtárhely szolgáltatás igénylés eljárásrend