Főoldal

Informatika

Innováció

Demola

Inno-Capital

PTE Office365

A szolgáltatás leírása

A Pécsi Tudományegyetem aktív jogviszonnyal rendelkező munkatársai és hallgatói automatikusan hozzáférést kapnak a Microsoft Office 365 rendszerhez. Az Informatikai és Innovációs Igazgatóság az Office 365 irodai alkalmazásainak használatához teljes körű támogatást biztosít.

 

A szolgáltatás működése, igénybevétele

Office 365 rendszer elérhető az https://www.office.com/ (https://login.microsoftonline.com/) oldalon, felhasználóinév a PTE-s

loginnév@tr.pte.hu (EHAkód@tr.pte.huNeptunkód@tr.pte.hu).

A program keretében – egyebek mellett - lehetőség van a Microsoft Office szoftverek letöltésére, valamint az 5TB méretű OneDrive tárhely használatára. 

Hallgatói Office 365 hozzáférés esetén a hallgatói jogviszony Neptun rendszerben történő aktiválása után az Office 365 hozzáférés 48 órán belül elkészül. Azon hallgatók akik EHA és Neptun kóddal is rendelkeznek, EHA kódjukat használják az azonosításhoz, ahogy a Neptun belépéshez is.

Figyelem! Aktív hallgatói és dolgozói jogviszony megszűnése esetén a hozzáférés előzetes tájékoztatás nélkül, automatikusan törlésre kerülhet. Ebben az esetben az online tárolt adatok is törlésre kerülnek, így kérjük jogviszonyának megszűnése előtt mindenképpen készítsen mentést azokról!

 

Kérdései, problémái esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat!

További információk, tájékoztatók

Az Office 365 rendszer használatához további segítséget az alábbi linkeken talál:

Az Office 365 bemutatása  

Microsoft Office 365 magyar nyelvű oldal

Microsoft Office 365 angol nyelvű oldal