Főoldal

Informatika

Innováció

Demola

Inno-Capital

Hírlevél küldés

A szolgáltatás leírása

Az Informatikai és Innovációs Igazgatóság egyedi fejlesztésű központi hír- és körlevél szolgáltatása lehetőséget biztosít a szervezeti egységek számára, hogy az Egyetemen belül, megadott címlistára, formázott linkeket és képeket is tartalmazó elektronikus hírlevelet, azaz emailt küldjenek.

 

A szolgáltatás működése, igénybevétele

Hír- és körlevelet bármely dolgozónk igényelhet, amennyiben a kiküldeni kívánt hírlevél témája az egyetemi élettel, programokkal kapcsolatos. Hírlevél igényt kizárólag Ügyfélszolgálatunk elektronikus bejelentő rendszerében, a https://sm.pte.hu címen, az erre a célra rendszeresített űrlap kitöltésével lehet beadni. Az Egyetem valamennyi polgárának (dolgozók és/vagy hallgatók) eljuttatandó hírlevelet csak rektori és kancellári hozzájárulással, a hírlevél témája szerint delegált engedélyező jóváhagyásával lehet kiküldeni.

 

További információk, tájékoztatók

Az egyetemi hírlevelek küldésére vonatkozó részletes szabályokat a 7/2021. számú rektori és kancellári együttes utasítás tartalmazza.

A levelek küldéséhez hallgatói és dolgozói címlistát tudunk biztosítani, de ezen kívül egyedi, az igénylő által megküldött címlista is betölthető.