International Medis Awards Díj 2020

Immár a hetedik egymást követő évben nyitják meg a Nemzetközi Medis Awards verseny kapuit, melyen az orvostudományban és gyógyszerészetben végzett kiemelkedő tudományos munkákat díjazzák Közép- és Délkelet-Európában.
2020-ban az alábbi szakterületekről várják a pályázatokat: gasztroenterológia, nőgyógyászat, intenzív terápia és aneszteziológia, neurológia, szemészet, gyermekgyógyászat, gyógyszerészet, pulmonológia és allergológia, reumatológia.

A jelentkezés feltétele, hogy a kutatási anyag olyan nemzetközi tudományos lapban legyen publikálva, melynek impaktfaktora legalább 1.500 és a publikáció 2019. szeptember 1. és 2020. augusztus 31. között történt.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 28.

A jelentkezések angol nyelven, a www.medis-awards.com. oldalon elérhető online űrlap segítségével nyújthatók be. Az oldalon további információk is megtalálhatóak a díjakról és a részvételi feltételekről.
Amennyiben további tájékoztatásra lenne szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a pályázat kiírójával az info@medis-awards.com e-mail címen.