Főoldal

Informatika

Innováció

Demola

Inno-Capital

A Microsoft Teams őszi újdonságai

Together

Hamarosan minden Teams felhasználó számára elérhető lesz az új Together (Közös mód) funkció ami lehetővé teszi, hogy egy videohívás résztvevői különleges környezetet (legyen az előadóterem, konferenciaterem vagy kávézó) teremtsenek maguk köré.

A Together próba verziója már elérhető (lefrissebb asztali kliens szükséges hozzá), használatához kattintson az értekezlet menüszalagján a További műveletek (…) -> Közös mód (előzetes verzió) menüpontra.

 

Custom layouts

Egy másik újdonság, hogy a Teams-ben a közeli jövőtől lehetőség lesz arra, hogy az előadó testre szabja, hogyan jelenjen meg a tartalom a résztvevők számára. Akár egy PowerPoint bemutató vetítése közben az előadót a vetített anyag előtt is meg tudja jeleníteni a rendszer, így a hallgatóságnak nem kell választani aközött, hogy a diát vagy az előadót figyelje.

 

Breakout rooms

A jövőben a Teams Breakout rooms funkciója lehetővé teszi az értekezlet szervezőinek, hogy a hallgatóságot kisebb csoportokra osszák fel, majd választhatnak, hogy épp melyik csoporthoz akarnak csatlakozni.

Kategória
Teams