Főoldal

Informatika

Innováció

Demola

Inno-Capital

VPN igénylés

Tisztelt Munkatársak!

Amennyiben otthoni munkavégzés céljából csoportos VPN igénylést szeretnének kezdeményezni, akkor az Informatikai Igazgatóság ügyfélszolgáltatára küldött, vezető jóváhagyásával ellátott elektronikus levélben kérjük az alábbi adatokat megadni:

  • Elérni kívánt rendszerek neve, vagy VPN megnevezése
  • Szerverezeti egység  megnevezése
  • Név
  • EHA/NEPTUN kód

Az igényléshez használható táblázat tölthető ezen a linken. (táblázat elérhetősége törölve 2020.04.16.)

A visszaigazolás során az Informatikai Igazgatóság munkatársai tájékoztatják a szervezeti egység vezetőt, vagy általa megbízott kapcsolattartót azzal kapcsolatban, hogy mely VPN profilokhoz kaptak hozzáférést, ugyanis a különböző rendszerek elérését különböző VPN profilokkal tudjuk biztosítani. Ezek használatához, beállításához az alábbi linken található részletes információ:

https://kancellaria.pte.hu/szervezet/informatikai_igazgatosag/vpn

Probléma, további támogatás igénye esetén kérem keressék ügyfélszolgálatunkat:

24 órás telefonos Help Desk - mellék: 36006; *0006, 60006, +36302988710,  e-mail: sd@pte.hu

Frissítés! (2020.04.16)

Tekintettel a körülmények normalizálódására a csoportos VPN igénylés lehetőségét 2020.04.16-án megszüntetjük. A továbbiakban a megszokott eljárási rend lép ismét érvénybe, mely szerint az https://sm.pte.hu oldalon lehetséges egyéni VPN igénylést leadni. Az űrlap nyomtatása és felettes vezetővel történő aláírása továbbra is feltétele a VPN hozzáférési jogosultság megadásának. Amennyiben ez akadályokba ütközik, úgy ennek indoklását kérjük az Informatikai Igazgatóság ügyfélszolgálatára emailben eljuttatni, illetve a VPN igénylés jóváhagyása a felettes vezetőtől kell érkezzen szintén emailben, hivatalos, egyetemi postafiókból küldve.