Innováció menedzsment képzés III: Innovatív projektfinanszírozás, -tervezés

Az innovatív projektek pénzügyi tervezésével és finanszírozási lehetőségeinek bemutátásával folytatódik képzési programunk. A 6 modulból álló innováció menedzsment kutatói képzés során olyan hasznos eszközöket és ismereteket kínálunk, amelyek segítenek az ötlettől a piacig vezető út sikeres bejárásában. 

A közelmúlt gazdasági tendenciái felerősítették az innovációk, az innovatív kutatási eredmények iránti keresletet, ezzel párhuzamosan az egyetemekkel szemben pedig megnőtt az igény a harmadik missziós feladatok, kiemelten a piaci szerepvállalás fokozására. Ahhoz, hogy az innovációs folyamatba sikeresen be lehessen vonni az akadémiai szférát, szükség van szemléletformálásra, illetve az innovációs és vállalkozói ismeretek növelésére. Ezt a törekvést célzottan az egyetemi kutatók, PhD hallgatók számára fejlesztett, különböző szakmai modulokból álló képzéssel szeretnénk támogatni.

A képzés időpontja: 2023. november 9. 9:30-13.00-ig

Helyszíne: Szentágothai János Kutatóközpont 103. terem

A III. modul részletes programja:

9:30-11:00 A finanszírozás fajtái és jellemzői (pre-seed, seed, kockázati tőke, üzleti angyalok, crowdfunding, magántőke)

Kávészünet

11:30-13:00 Innovatív projektek pénzügyi és üzleti tervezése

Előadó: dr. Mogyorósi Péter CEO - LC Innoconsult International

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelenkezni az Eventbrite felületén lehet!