Nemzetközi Medis Awards Díj 2020

A pályázatok beadása megkezdődött a 2020-as Nemzetközi Medis Awards-ra   
 
Már a hetedik egymást követő évben nyitjuk meg a Nemzetközi Medis Awards verseny kapuit melyen az orvostudományban és gyógyszerészetben végzett kiemelkedő tudományos munkákat díjazzuk Közép és Délkelet-Európában. 
 
2020-ban az alábbi szakterületekről küldhetik be pályázataikat: gasztroenterológia, nőgyógyászat, intenzív terápia és aneszteziológia, neurológia, szemészet, gyermekgyógyászat, gyógyszerészet, pulmonológia és allergológia, reumatológia.

Ki jelentkezhet? 
A jelentkezés feltétele, hogy a kutatási anyag olyan nemzetközi tudományos lapban lett publikálva melynek impakt faktora legalább 1,500 és a publikáció 2019. szeptember 1. és 2020. augusztus 31. között történt.  
A díjra a következő kilenc közép- és délkelet-európai országból pályázhatnak a résztvevők: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Észak-Macedónia, Horvátország, Magyarország, Montenegró, Szerbia és Szlovénia. 
 
Értékelési folyamat  
A jelentkezéseket előre meghatározott ismérvek alapján egy 9 tagú szakértői testület bírálja el, a Ljubljanai Orvosi Egyetemi Központ reumatológus professzora, Prof. Dr. Matija Tomšič vezetésével és választja ki a 18 döntősből a 9 győztest, minden egyes területről egyet.

Díj

 A nyertesek jutalma:

• egy Bodočnost (A Jövő) című bronzszobor, valamint

• bruttó 2500 Euró értékű kutatási támogatás.  

A döntősök jutalma:

• International Medis Award elismerés, valamint

• bruttó 500 Euró értékű kutatási támogatás.

  A nyerteseket 2020. november 26-án, csütörtökön hirdetjük ki. 
 

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 28. 
 
A jelentkezések angol nyelven, a www.medis-awards.com. oldalon elérhető online űrlap segítségével nyújthatók be. Az oldalon további információk is megtalálhatóak a díjakról és a részvételi feltételekről. Amennyiben kérdése merül fel, vagy további tájékoztatásra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@medis-awards.com e-mail címen, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. 
 

Regisztráció: https://www.medis-awards.com/